Skogsvagn FT30

11 900,00  moms 0%

moms 0%

En skogsvagn för en liten traktor med en lastkapacitet på 3,7t. Med denna kan du ta med dig ännu större lass med ved från skogen. Tillverkad utan sparande järn, vilket indikeras av vagnens vikt, jämfört med konkurrenterna, är materialhållfastheten tjockare. Nettovikt 815 kg. Åttalagers däck är designade för skogskörning. Helt vanligt 26-12-12, så om du får punktering kan du snabbt få ett nytt däck även i en mindre stad. Med egen oljetank och kraftuttagspump. vagnen tar därför sin kraft från traktorns utgående axel, så det behövs inget extern hydraulik från traktorn (finns även utan kraftuttagspump, den kräver traktortryck, retur, tankledningsanslutningar eller en Honda bensinmotor.) . med tre stockbanker som standard. Stödbenen är försedda med spärrventiler, så vid slangbrott faller inte benen ut, och användningen av vagnen är säker även under krävande förhållanden.

Skogslyften är designad speciellt för denna skogsvagn, en övertygande 4m bomlängd (finns även med 5m bom), den maximala lyftkapaciteten med maximal räckvidd vid användning av stödbenen är 320kg. Gripen är en 0,11 kubik grip gjord av Hardox 450 med 360 graders rotation. Den maximala öppningen för gripen är 820 mm. Den maximala kapaciteten för gripen är 1000 kg.

Vinsch med fjärrkontroll:

Skogsvagnen FT30 har en fjärrstyrd 1280 kg vinsch med 50 meter kabel som standard. Med vinschen kan du bekvämt dra träd som är långt borta för att nå gripen.

Skogsvagn FT30
Lyftare FM40
Stödben
Kraftuttagspump med växellåda 25l/min
Fjärrstyrd vinsch med 50 kablar
Vikt 815 kg

Tillverkad i EU

Frakt tillkommer på priset

YouTube video