solis-90-5

Takuu

Kaikilla traktoreillamme on 36 kk / 2000 h takuu*. Olemme valmistaneet yli miljoona  traktoria, joten tiedämme mitä teemme. Emme juokse uusimpien trendien perässä vaan valmistamme toimivia tuotteita. Ei ylimääräistä tekniikkaa tai sähkölaitteita. Yksinkertainen on kestävää ja toimivaa. Takuu kattaa sekä varaosat/työt. * 36kk/2000h kumpi ensin täyttyy.

Huolto

Olemme aloittaneet Solis -traktorien maahantuonnin Suomeen syksyllä 2015. Huolto ja jälleenmyyjäverkostomme kasvaa tasaisesti. Kun ostat Solis -traktorin järjestämme lähellesi myös Solis-huollon. Viimeistään koneen luovutuksen yhteydessä paikkakunnallasi on tehty huoltosopimus paikallisen yrittäjän kanssa. Solis -traktoreiden tekniikka on yksinkertaista.

Olemme markkinajohta Suomessa alle 55kw traktoreissa ( Bisnode 25.11.2020)

H46A1869
Solis_Yanmar

Varaosat

Jälleenmyyjämme pitää yllä kattavaa varaosavarastoa. Jälleenmyyntisopimuksen edellytyksenä on tarjota jälkimarkkinointi tunnollisesti Ja pitää yleisimmät kulutusosat omassa varastossa. Mikäli jotain erikoisempaa hajoaa, pystymme toimittamaan varaosat Saksan varastoltamme, jopa alle 24 tunnissa. Osa jälleenmyyjistämme tarjoaa sijaiskone-palvelua.