6 Syytä valita solis

Varma tekniikka

Traktorimme toimivat niin Siperian kylmyydessä, kuin Intian kuumuudessa. Käytämme traktoreissamme laadukkaita tunnettujen valmistajien osia kuten Boschin, Carraron ja Mitsubishin. Kaikki Traktorimme ovat nelivetoisia. Yksinkertainen tekniikka takaa edulliset ylläpitokustannukset. Ei tietokoneita tai hipaisu kytkimiä . Mekaanista tekniikkaa joka toimii.

Luotettava kumppani

Sonalika on maailman kolmanneksi suurin traktorivalmistaja. Valmistamme vuodessa yli 300000 traktoria, joista Eurooppaan toimitamme 20 000 vuosittain.

Olemme valmistaneet yli miljoona traktoria. Viemme traktoreitamme yli sataan maahan.  Suurimpana markkina-alueenamme Euroopassa on Saksa ,Ranska Portugali ja Suomi. Olemme markkinajohtaja alle 35kw traktoreissa mm Portugalissa, Ranskassa ja Suomessa. Valmistamme siis jokaisena arkipäivänä 400 traktoria!

Laatua järkevään hintaan

Olemme vuosien saatossa tehneet yhteistyötä monen tunnetun valmistajan kanssa. Tekniikkamme perustuu mm. Renault,Claas ja John Deere traktoreihin. Suomessa tuoteitamme on jo myyty usean tunnetun brändin alla. Teemme tiivistä yhteistyötä Yanmarin kanssa. Yhteiset tehtaamme ja varaosatoiminnot takaavat laadukkaat traktorit jotka kestävät isältä pojalle.

3 vuoden takuu

Luotamme tuotteisiimme, joten annamme niille 36 kuukauden / 2000 tunnin takuun.

Ylläpito

Koko Suomen kattava huoltoverkosto, varaosat Suomessa ja varaosien keskusvarasto Saksassa. Takaamme nopeat varosatoimitukset.  Tarvittaessa järjestämme sijaiskonepalvelun.

Monipuolinen valikoima

Pientraktorit sopivat loistavasti esimerkiksi mönkijän korvikkeeksi. Oikeaa vetokykyä ja mahdollisuus etukuormaajaan tekevät Soliksesta luottettavan kumppanin vaativimmissakin töissä.

Solis 26 Hst on täysiverinen kiinteistötraktori.

Solis 50 on loistava valinta metsään ja pihakoneeksi

Solis 75/90 mallit sopivat maatalouteen kakkos/kolmoskoneeksi. Hoitaa paalien kannot ym pienet askareet siinä missä tuplat kalliimpi valtamerkki.

Solis 26 on varustettu ykköskatekorian kolmipistekiinnityksellä jossa voit käyttää myös cat 2 työlaitteita jos kiinnistusleveys on alle 73cm ja paino alle 600kg. Kaikki alle 600kg työlaitteet on sovitettavissa pieneen Solis traktoriin .

Solis 50/75/90 on varustettu perinteisellä kategoria 2 kolmipistekiinnityksellä.  Samalla kuin käytännössä kaikissa traktoreissa.

Kaikki Solis etukuormaajat on varustettu euro-kiinnikkeellä ( sama kiinnike kuin muissakin traktoreissa) perinteinen ulosottoakseli kaikissa malleissa.